EP:Molendijk is uw Ziggo specialist

EP:Molendijk is officieel Ziggo dealer in de regio Denekamp. U kunt bij ons terecht voor advies over alle pakketten en diensten van Ziggo. Stem met Ziggo uw pakket volledig af op uw persoonlijke wensen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw Ziggo abonnement. Heeft u momenteel een andere aanbieder? Dat is geen probleem! Ook bij het overstappen naar telefonie en internet van Ziggo kunnen wij u helpen. Zo weet u zeker dat alles vlekkeloos verloopt. 

Internet van Ziggo

Ziggo is door Tweakers.net voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. Internet en telefonie van Ziggo is niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar. Met internetsnelheden tot 300 Mbit/s heeft u altijd de beschikking over de snelste internetverbinding. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van internetbeveiliging en een WiFi-modem in bruikleen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van twee miljoen gratis WiFiSpots in Nederland, waardoor u ook onderweg onbeperkt kunt genieten van gratis draadloos internet.

TV kijken met Ziggo

Altijd al TV willen wanneer het u uitkomt? Dat kan met Ziggo Horizon! Zo hoeft u niets meer te missen en kunt u altijd uw favoriete serie of film terug kijken. Wij vertellen u in onze winkel in Denekamp graag meer over de mogelijkheden van Ziggo.